Apple Watch SE

Naast de zesde generatie van de populaire smartwatch lijn is dit jaar ook de Apple Watch SE op de markt verschenen. Dit model is aanzienlijk goedkoper, moet je veel inleveren op het luxepaardje nummer 6? Dat valt eigenlijk reuze mee, maar wat is er met nummer 5 gebeurt?

Apple Watch SE In het kort

De eerste iPhone SE was een regelrechte hit. De buitenkant van de 5S met een krachtige processor aan de binnenzijde bleek een slimme zet van Apple. Naast de 2020 Special Edition iPhone is er nu ook de Watch SE 40mm en 44mm uitvoering. Op het eerste gezicht zie je niet eens verschil met de veel duurdere Apple Watch 6. Toch zijn er zeker verschillen. Er is geen bloed saturatie meting mogelijk, er is ook geen ECG hartritme digitale kroon aanwezig. Het aantal kleuren in beperkt en er is geen always-on display wat de duurdere uitvoering wel heeft. Benieuwd of dit de beste smartwatch voor jou is? Lees snel verder!

Conclusie: Apple Watch SE dé smartwatch voor jou?

Alles wat er op deze smartwatch zit werkt perfect, mis jij de features van het luxe 6 model? Eigenlijk had Apple misschien beter de Series 5 editie goedkoper kunnen maken, dit neemt niet weg dat de Special Edition veel te bieden heeft voor een scherpe prijs. Met name de twijfelaars, die wel een iPhone bezitten maar nog niet de stap hebben genomen om een slim horloge te kopen, is de iWatch SE zeker een interessante optie.

Heb je afgewacht tot de technologie van smartwatches doorontwikkeld was en de prijs een stukje zou dalen? Dan is nu het moment aangebroken om voor een prachtige Apple Watch SE te kiezen.

Apple Watch SE verantwoorde keuze

Smartwatches zijn vooral sporthorloges. Met een hartslagmeter, hartritme melding, SOS en valdetectie heb je een veilig gevoel bij het dragen van dit horloge. Daarmee is het zeker niet alleen een product voor jongeren, senioren kunnen ook profiteren van deze functies.

Apple Watch SE helemaal bij de tijd

Laat je niet foppen door de ‘lage’ prijs, dit is gewoon een moderne smartwatch die absoluut niet verouderd is. De processor is snel, het display is helder, alles werkt gewoon uitstekend.

Apple Watch SE luxe uitstraling

De Special Edition lijn kenmerkt zich door een beproefd design met de luxe uitstraling die Apple Watch waardig is. In plaats van te bezuinigen op kwaliteit is het aantal geavanceerde features gewoon wat minder.

Apple Watch SE eindelijk betaalbaar

De prijs van dit horloge mag ook zeker even genoemd worden. Het is nog steeds geen budget artikel maar deze kwaliteit met dit schappelijke prijskaartje is voor Apple begrippen zeker een koopje.

Apple Watch SE beperkte keuze

Als je van rosé goud of titanium houdt dan heb je pech want het SE model is slechts in een beperkt aantal kleuren leverbaar. Gelukkig kun je wel de Apple Watch SE 44mm en 40 mm met allerlei mooie wijzerplaten opleuken of neem er een mooie horlogeband bij.

Apple Watch SE exclusief voor iOS gebruikers

Deze beste slimme horloge is eigenlijk best aantrekkelijk voor een groot publiek, helaas blijft het systeem gesloten voor Android gebruikers. Zonder iPhone kom je niet ver met de iWatch SE, wat best jammer is. WatchOS 7 zou namelijk best veel Android gebruikers kunnen overtuigen om voor deze rechthoekige smartwatch te kiezen.